Harmadik Szem Csakra: • Harmadikszem Csakra Működése

Homlok, harmadik szem csakra / Adzsna (fény) = észlelni, irányítani l Színe: sötétkék Elhelyezkedése: két szem között Kapcsolódó témakör: tisztánlátás Hozzá tartozó drágakövek színe ibolya-sötétkék: ametiszt, beryll, csaroit, iolit, kék kalcit, lazúrkő, lapisz lazuli, moldavit, türkiz, sólyomszem, sugilit, szodalit, indigókék zafír stb. Arkangyala: Raziel (intuició, éleslátás, tisztánhallás, tisztánérzékelés, negatív gondolatminták tisztítása, önismeret, spirituális tudatosság) Aromája: menta, jázmin Ennek a különleges színnek egyik hatása az, hogy fokozza az intuitív képességet. Segít az elmélyülésben, gondolataid rendezésében. Megszünteti megmagyarázhatatlan félelmeidet. Erősíti spirituális érzékenységed

Harmadik szem chakra healing

A homlokcsakra diszharmonikus működésekor könnyen válhatunk túlzottan elbizakodottá. Csak az értelemmel felfogható, tudományos módszerekkel vizsgálható és bizonyítható tényeket tartjuk érvényesnek. A spirituális ismereteket tudománytalannak és irreálisnak tartjuk és ezért elutasítjuk őket. A homlokcsakra diszharmonikus működésével magyarázhatók azok a kísérleteink is, amikor a gondolat erejével megpróbáljuk befolyásolni társainkat, csak azért, hogy bizonyítsuk hatalmunkat vagy kielégítsük személyes igényeinket. Ha a homlokcsakra elég nyitott, kísérleteink sikerrel járhatnak. A nem megfelelően vezetett energiák akkor is a hatodik csakrában hatnak, ha a gyökércsakrában működési zavarok, zárlatok alakulnak ki. Ekkor előfordulhat, hogy bejárásunk van a valóság kifinomultabb rétegeibe, mégis a hozzánk érkező vizuális és egyéb információkat nem az igazi jelentésükben fogjuk fel, hanem összekeverjük a fel nem dolgozott érzelmeinkből származó fantáziaképekkel, és elképzelésekkel. Ezek a szubjektív képek annyira eluralkodhatnak, hogy csak ezeket fogadjuk el, mint egyetlen lehetséges valóságot, kivetítjük őket a külvilág felé, elvesztve ezáltal realitásérzékünket.

Betegségei

Harmadikszem csakra Hatodik csakra elnevezései: Ádnyá-csakra, homlok-csakra, a "harmadik szem", a tudás szeme, a belső szem (a parancs-csakra) A 3. szem a spirituális látáson kívül a kreativitás és a szellemiség központja is. Zártsága esetén ezekkel is komoly gondok vannak. A belső értékek kifejlődésén keresztül mutatja a helyes utat. Ez nem azt jelenti, hogy csak azoknak működik helyesen akik tisztán látók, mert azok legfeljebb mást is látnak a minket körülvevő környezetben. A jól működő 3 szem, segít az élet vezetésben. Gyakorlat: tenyereidet erősen dörzsöld össze, aztán hunyd le a szemed, és borítsd be őket a tenyereddel. Elvezd a meleget és sötétet. Nyisd ki a szemed, tenyereid még mindig föléjük borítva, majd lassan vedd el a kezeidet.

Harmadik szem chakra 2017

Harmadik szem chakra spa

harmadik szem csakra ásvány

Harmadik szem chakra youtube

  1. Harmadik szem csakra tisztítása
  2. Www serafhirdetoiroda hu kong
  3. CSAKRÁK – TUDATKULCS

Infernoid harmadik price

Higgadtságot, nyugalmat, sugall és erősíti az idegeket. Segít a gondolkodásban létrejött zárlatok feloldásában. A bizalom és az erő érzését adja. AROMATERÁPIA MENTA: a menta feloldja a homlokcsakrában létrejött gátakat, és segít felszabadítani a régi gondolati beidegződéseket. Növeli a koncentrálóképességet. JÁZMIN: a jázmin hatására, szellemünk megnyílik a mélyen rejlő igazságok üzeneteit hordozó képek és víziók előtt. A jázmin rezgéstartománya finomítja érzékelésünket, és a homlokcsakra energiáit összeköti a szívcsakra energiáival.

harmadik szem chakra 2
January 23, 2022