Kisállat Ambulancia Szeged – Kisállat-Ambulancia Kft. Szeged

  1. Szögedi ló- és kisállat-ambulancia - Szeged, Венгрия
  2. De la

Régi formájában az 1980-as évek közepén nyílt meg Szegeden a körtöltés túloldalán Petőfitelepen az állatorvosi rendelő. Az ellátó állatorvos id. Dr. Krajcsovics László volt. Napi kétszer egy órás nyitva tartással, és a nap többi részében kijáró praxisként üzemelt. A rendelő működése a kamarai tisztségbetöltés miatt átmenetileg szünetelt, majd az Egyesült Államokból megérkezve, friss, fiatalos lendülettel 2000 tavaszán nyitottam újra. Eleinte egy helyiségben fogadtam a pacienseket ambulanciánkon, majd megnyitottam a különálló diagnosztikai egységet és műtőt, majd 2007 őszétől laboregységünket is. Nyitva tartásunk a 2009-es évtől hétköznap reggel 8-9 óráig, délután 14-18 óráig tart, viszont a nap 24 órájában telefonon elérhetőek vagyunk (hétvégén is). Bevezettük ambulanciánkon az időpont kérés lehetőségét, amelyet telefonon vagy személyesen előre egyeztetve kérhetnek a rendelés ideje alatt.

Szögedi ló- és kisállat-ambulancia - Szeged, Венгрия

Szegedi Kisállat-Ambulancia Cím: 6724, Szeged Körtöltés u. 23. Telefon: +36-20-921-7737, +36-62-543-855 E-mail: Weblap: Tevékenység Állatgyógyászat.

Továbbá a kulturált kutyatartás mindenki számára fontos. Ezért azoknak a kutyatartóknak, akik kölyökkutyájukkal hozzánk járnak, segítünk a korai szocializációs időszakban. A kutyaovinkban a kölyökkutyák közös foglalkozásokon szocializálódnak, a gazdák pedig nagyon sok új ismeretet szereznek, pl. megtanulnak jól kommunikálni kis kedvencükkel már a kezdeti időszaktól. Így könnyebbé válik az együttélés a családban, a társadalomban, és nem utolsó sorban a jól nevelt kutya a rendelőben is könnyebben kezelhető. Nem csak a szocializációval segítik a kezdő állattartót, de takarmányozási tanácsadással is? Nagyon fontos, hogy a kezdetektől minőségi eledelt kapjon a kiskutya. Így számos betegség megelőzhető. A `90-es évek közepétől igyekeztünk megtalálni azt a tápot, amely gyakorlati tapasztalataink alapján is a legjobbnak bizonyul. Ez a Eukanuba, amely az Alpha-Vet Kft-vel is a közös pontot jelenti számunkra. A térségben az állator- vosok közül sokáig a 2. helyet foglaltuk el Magyarországon a Eukanuba tápcsalád forgalmazásában.

De la

- 2005 óta az állatok szolgálatában | Kapcsolat: | Fejlesztette: Sitemagic | Szakértő partnerünk: Dr. Zöldi Tamás állatorvos

  • Kisállat ambulancia szeged árak
  • Kisállat ambulancia szeged klapka tér
  • Egyesületünk adatai és elérhetőségei - szegedicicamentok.lapunk.hu
  • Egri csillagok tartalom nagyon röviden fejezetenként lyrics
  • Kisállat ambulancia szeged 1
  • Kisállat-ambulancia kft. szeged
  • Ricotta házilag
  • Kisállat ambulancia szeged ii
  1. Német 6 osztály feladatok de
  2. Magyar el camino útvonala california
  3. Wol élet szava alapítvány
  4. Coyote kávézó budapest
January 23, 2022